Studenten

Studenten

Kom je net van de middelbare school, met je diploma op zak, dan ligt de wereld voor je open. Je start met je studentenleven en je gekozen studie! Voordat je het weet zit je er midden in.
Het kan gebeuren dat het niet allemaal loopt zoals je had verwacht of gehoopt. De studie blijkt minder interessant. Je vindt het lastig efficient te plannen en organiseren. De studie is gewooon echt moeilijk. Je vindt het wonen op kamers tegenvallen, of het neemt je totaal in beslag …?
Als je als wat langer bezig bent met je studie kun je weer andere vragen tegenkomen; welke specialisatie wil ik gaan kiezen? Hoe bereid ik me voor op mijn afstuderen? Wat is voor mij relevant voor mijn eerste werkplek?

Students2train kan uitkomst bieden als je met dergelijke vragen worstelt. Een professioneel klankbord, coach om samen met jou te onderzoeken wat je concreet bezighoudt, wat je eventueel belemmert en wat je kan helpen om een stap te maken in een gewenste richting. Je ontwikkelt je zelfbeeld door (nog) beter te weten wie jij bent, wat je kunt en wilt en wat jou manier van leren en werken is. Je maakt helder wat je wel en niet wilt en wat je nodig hebt. Koersbepalen, realistische doelen stellen met een passende aanpak.

Jij bent degene die aan het roer zit, jij bepaalt je eigen succes. Het is krachtig jezelf worden en blijven, voor nu en voor je toekomstige loopbaan!

Voorbeeldcases

De CEO

De CEO

Een bestuurder werd geconfronteerd met heel verschillende standpunten. Hij voelde zich hierdoor regelmatig klemgezet ..

Lees verder...

De Expert

De expert - casus

Er was eens een professional die extreem veel expertise had opgebouwd.

Lees verder...

De ambitieuze jonge vrouw

De ambitieuze jonge vrouw

Er was eens een hoog opgeleide jonge vrouw met ambities. Haar werk gaf haar echter geen voldoening.

Lees verder...

Onze klanten zeggen:

Als ik HRC inschakel heb ik er vertrouwen in dat het goed komt.